Hoi, ik ben Linda!

Ik ben woonachtend in Saasveld met mijn man en 2 kinderen. Passie voor paarden heb ik al van jongs af aan. Ik rij zelf wekelijks paard, zowel recreatief als op wedstrijdniveau.

Toen ik werkte op een zorgboerderij in Geesteren ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met paardencoaching. Ik zag het positieve effect dat de coachingssessies hadden op de cliënten en heb het ook zelf mogen ervaren.

Ik was compleet overdonderd door wat zo'n sessie emotioneel met mij deed. Alle spanning verdween uit mijn lijf en mijn eczeem, waar ik jarenlang last van had, was zomaar weg. Ik was er zo door bevangen dat ik in 2018 zelf de opleiding tot paardencoach ben gaan volgen. 'Hier wil ik ook anderen mee helpen' dacht ik.

Na de opleiding ben ik gestart met Paardencoaching Twente en heb al veel wonderbaarlijke dingen zien gebeuren bij cliënten. Het is prachtig dat ik dit samen met het paard en mijn eigen energie in gang kan zetten bij een ander. Ik doe dit volledig vanuit mijn passie voor paarden én mensen.

Mijn doel is om mensen door middel van paardencoaching verder te helpen bij hun herstel. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met me op of boek gelijk een sessie.


Wat anderen van de paardencoachsessies vinden

"Mijn zoontje is te omschrijven als chaotisch, druk en hij heeft moeite met zich te concentreren. Tijdens een sessie heeft hij spelende wijs kennis gemaakt met de paarden en ik zag hem voor mijn ogen opbloeien. Nu, een week later, kan ik zeggen dat hij zich beter kan concentreren en hij rustiger is geworden."

"Jij hebt mij laten inzien hoe klein ik mijzelf zag en hoe sterk ik eigenlijk ben. Ik kwam bij jou vol onzekerheden. Door de sessie zijn er bepaalde dingen duidelijk geworden en weet ik hoe ik hiermee verder moet."

"Voor mij was het terug komen bij mijn gevoel. Ik zat al lange tijd alleen in mijn hoofd en met mijn verstand alles te verwerken. Door deze sessie heb ik de moed gevonden vanuit mijn gevoel te spreken, en dat heeft me goed gedaan."


Lees de nieuwsberichten over paardencoaching

“Mensen denken dat ik de paarden zelf coach”

Linda: ‘Een paardenmeisje ben ik altijd geweest. We hadden thuis geen paarden maar ik ging altijd naar de buren om te knuffelen met hun paarden en ze te borstelen. Pas toen ik mijn rijbewijs haalde ben ik paardrijles gaan nemen bij Jan Kroeze van manege Tijdhof in Agelo. Wat begon met één keer per week werd al snel vier keer per week. Met mijn paard Udine reed ik jarenlang dressuurwedstrijden, helemaal fantastisch. Toen ik zwanger was van Jasper moest ik het rijden even op een lager pitje zetten.

Lees meer »